Tenten

Airshelter – If minutes can safe lives

De Airshelter is één van de meest succesvolle producten van ACD waarvan Fire Technics verdeler is. Airshelter heeft reeds een stevige reputatie in het leveren van reddingstenten voor situaties waar tijd en mankracht van levensbelang zijn. De Airshelter is gekend om volgende eigenschappen: eenvoudig in gebruik, duurzaam en geringe gewicht.

Airshelter zet de standaard om als eerste gebruik te maken van waterzakken, translucent roofs, geïntegreerde douchesystemen en medische coulor schemes. Dit is de reden waarom de veelvuldig geteste Airshelters worden gebruikt aan veldhospitaal, commandopost, …. door reddingsdiensten, NATO – strijdkrachten en niet – gouvernontele organisaties.

Door constant onderzoek en ontwikkeling geranderen we dat de Airshelter steeds voorop blijft in de 21ste eeuw.

Men hoeft de tent enkel te ontvouwen en op te blazen. Deze compacte, alleenstaande en vlug inelkaargestoken tent is speciaal ontworpen voor gebruik in kritische en gevaarlijke situaties, of in situaties waar tijd en mankracht van levensbelang zijn. De talrijke voordelen van de Airshelter zijn: gemakkelijk en vlug op te zetten, veelvuldig in gebruik, innovatieve constructie en de duurzaamheid van de materialen.

De Airshelter kan in veel situatie gebruikt worden:

  • Als veldhospitaal
  • Tijdelijke wachtruimte
  • Commandepost
  • Brandweer
  • Politie
  • Reddingswerkers

De Airshelter is opblaasbaar door middel van perslucht of een elektrische blower. Men hoeft het enkel aan te sluiten op de ventielen in het luchtframe.